غرق شدگی یکی از عوامل بالا بودن مرگ و میر کودکان است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: غرق شدگی یکی از عوامل بالا بودن مرگ و میر کودکان است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد ملکزاده در کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی ۲ روزه مراقبت های ادغام یافته کودک سالم و ناخوشی های اطفال (مانا) ویژه پزشک با بیان اینکه یکی از شاخصهای توسعه هر کشور نیروی انسانی است، گفت: نیروی انسانی سالم است که زیربنای توسعه را فراهم میکند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، با تاکید بر کاهش میزان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال افزود: سلامت کودکان از جمله شاخصهای رشد و توسعه است و همین شاخصها ایجاب میکند تا به کودکان کمک کنیم انسانهای سالمی باشند.
وی با تاکید بر تغذیه سالم کودکان گفت: مراقبتهای روحی و روانی، مراقبتهای بینایی و شنوایی دیگر نیازمندی کودکان است.
دکتر ملکزاده با اشاره به میزان مرگ و میر میان مادران باردار در کشور گفت: میزان مرگ مادران باردار ۲۳ در یکصد هزار است که این آمار در آمریکا ۳۲ در یکصد هزار نفر است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، بیان کرد: میزان مرگ و میر کودکان یک تا ۵۹ماهه«۶/۵۹»در هزار است، ضمن اینکه غرق شدگی، سوانح و حوادث و سقوط از جمله دیگر موارد تهدید کننده سلامت کودکان است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همه در قبال کودکان مسوول هستیم و باید آموزشهای لازم به خانوادهها در راستای مراقبت از کودکان داده شود.
به گزارش وب دا یاسوج، کارگاه آموزشی ۲ روزه مراقبت های ادغام یافته کودک سالم و ناخوشی های اطفال (مانا) ویژه پزشک به همت گلدانا نیک اقبال کارشناس مسئول سلامت کودکان معاونت بهداشتی
مرگ و میر کودکان ۵۹ _۱ ماهه
با حضور هسته آموزشی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان مشتمل بر پزشکان شاغل در مراکز جامع سلامت، مسئولین بهداشت خانواده و کارشناسان سلامت کودکان ستاد شهرستان های استان در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.
نویسنده و تهیه کننده/ سید حسین رازیان